WeCare in Taberele de Iarna

WeCareLMBCa de obicei, in perioada Taberelor de Schi primim o multime de cereri de ajutor. Prin programul Zambet pentru toti Copiii si celelalte programe WeCare, am ajutat nu mai putin de 10 copii!

Primul care a profitat de programele WeCare din 2018, a fost Vlad🙂 El a venit in Tabara Micii Campioni prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii al Asociatiei Tabere cu Suflet!

Fratele sau, Luca, va beneficia si el de programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, urmand sa vina in Tabara Olimpiada Copiilor🙂

Un alt copil care avea parte de aceste programe este Ioan, care va veni in Tabara Atelier din Vacanta intersemestriala prin programul Zambet pentru toti Copiii.

In perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, am primit alte 7 cereri pentru returul avansurilor:
– Mario nu a mai putut veni in Tabara Veseliei datorita unei probleme legata de tatal sau. Desi anuntul a fost facut tarziu, am anuntat pe site si am reusit sa gasim inlocuitor, inapoind integral avansul de 500 lei:)
– La fel si Tudor, care a anuntat mai din timp ca nu mai poate veni in Tabara Vacantei a primit avansul integral.
– Mama Antoniei a platit avansul pentru doi copii pentru Tabara Atelier. Ea a incercand sa faca o surpriza, luand-o si pe Maria, colega Antoniei. Din pacate insa Maria nu a mai putut veni, asa ca avansul a fost transfeat Antoniei:)
– De asemenea, facem eforturi pentru a inapoia avansul pentru Marc si Ilinca, cei doi copii care nu mai pot veni ca extern, pentru Scoala de Schi din timpul Taberei Atelier.
– Erika nu a mai putut veni in Tabara lui Mos Craciun din cauza unei programari. Am anuntat disponibilitatea, insa nu am gasit inlocuitor. Din dorinta de a ajuta, i-am oferit totusi suma de 200 lei ca retur partial al avansului.
– David s-a inscris in Tabara Veseliei. El vroia sa faca snowboard si doar snowboard, insa, din pacate, mama sa nu ne-a anuntat. Desi am incercat sa gasim o solutie, David a fost atat de dezamagit incat nu a mai vrut sa vina.  Tot din dorinta de a ajuta, i-am oferit suma de 200 lei ca avans pentru o alta tabara.
Sumele au fost returnate prin programul WeCare pentru o Lume mai Buna.

Programele WeCare ale Asociatiei Tabere Cu Suflet au aparut din nevoia de compasiune. Persoane nevoiase, cu diferite probleme, ne cereau ajutorul, iar noi simteam ca este de datoria noastra sa ajutam, dupa nevoile fiecaruia si dupa puterile noastre. Prin programul WeCare ne propunem sa promovam o Lume mai Buna, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirand si pe altii prin exemplu personal. Sunt 18 proiecte WeCare in derulare, prin care anual ajutam peste 500 de copii anual.
Fondurile necesare derularii acestui program provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie. Incepand din decembrie 2016, 10% din pretul taberelor este directionat catre programul WeCare! Mai multe detalii

Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati, au acces la programele Tabere cu Suflet. Ne propunem astfel sa promovam o Lume mai buna prin exemplu personal, oferind sansa unei dezvoltari normale, prin integrarea in Familia Tabere cu Suflet!
Primul proiect a fost lansat in 2010, in plina Criza economica. Multi parinti si-au pierdut locul de munca in aceea perioada. Atunci am ajutat primii 2 copii. De atunci, peste 100 de copii au participat gratuit sau cu reducere la programele noastre, si speram ca numarul sa creasca!
“Va multumesc ca oferiti parintilor care trec prin perioade financiare dificile, sansa de a cere demn, facilitati pentru o vacanta copiilor lor”Dorina Niga

One thought on “WeCare in Taberele de Iarna

  1. Pingback: WeCare pentru 15 copii | Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s